eNet för trådlös styrning

Gira eNet är det dubbelriktade trådlösa systemet för smart sammankoppling och styrning av moderna elinstallationer. Funktioner som t.ex. styrning av belysning och markiser kan enkelt eftermonteras och sammankopplas. För betjäning av systemet finns väggsändare, fjärrkontroller och eNet-server tillgängliga som styrenheter.

Det är också möjligt att använda mobila manöverenheter. Alla radioprodukter kan installeras och avinstalleras utan problem. Eftersom de här komponenterna dessutom kan uppdateras är systemet helt säkrat för framtiden.

Med Gira eNet kan den befintliga elinstallationen bekvämt utökas med nya funktioner. Enheterna kan fjärrstyras enskilt eller i grupper, hemifrån eller på resande fot.

eNet är enkelt att komplettera

Moderniseringen av elinstallationen i en byggnad kan genomföras snabbt, snyggt och prisvärt – utan ansträngning kan ett brett spektrum av moderna fjärrstyrningsalternativ installeras via radio. Batteridrivna radiosensorer kräver ingen elledning och kan därför monteras överallt.

Läs mer om eNet på: www.gira.com

Stockholm El-design har specialistkunskap inom smartahem-lösningar. Vi designar och utför installationer av KNX, Control4 och eNet. Kontakta oss om du vill ha mer information eller önskar få en offert.