Det här är Stockholm El-design

Stockholm El-design är ett ungt och modernt elinstallationsföretag i Stockholm med 7 anställda. För oss är varje projekt ett åtagande där vi lägger ned energi, själ och hjärta. Det spelar ingen roll om projektet är litet eller stort.

Vi utför alla typer av elinstallationer men vi arbetar även med smarta hem-lösningar, infrastruktur för nätverk, inredningsbelysning och designlösningar. Vi menar att moderna elinstallationer handlar om mer än bara elförsörjning och kraft. Vi på Stockholm El-design ser det som en helhet. Inte minst ur ett energieffektiviserings- och miljöperspektiv.

Vi är certifierad KNX-partner och vi arbetar förutom med KNX-lösningar även med Control4 och Gira eNet.

Vi är anslutna till EIO, Sveriges Elinstallatörsorganisation, vi har kollektivavtal och våra medarbetare är behöriga installatörer som är välutbildade och med god erfarenhet.

EIO logotyp       KNX-partner

Stockholm El-design är en oberoende leverantör och vi arbetar med alla kända varumärken. Dessutom har vi möjligheter att via våra egna kanaler få tillgång till unika och personliga produkter för ett exklusivt utförande med särskild stil och känsla.

Vår strävan är att alltid leverera det lilla extra. Oavsett om det handlar om design, exklusiva materialval eller i relationen med oss, vill vi ge vårt yttersta.

Välkommen till oss!

Butik med elinstallation av Stockholm El-design